Stackars kisse!

Vi har ju fyra katter här på gården. Tre bor i stallet och en sover inne och är ofta ute på dagarna. Jag såg Jackie, katten som sover inne igår kväll när jag skulle nattfodra men han ville inte komma in så han spenderade natten ute. Det är inte jätteovanligt att han gör det.
Så idag så kom han tillbaka till huset, Jojo såg honom att ropade att "Jackie är sjuk!" Jag gick ut och hämtade honom och när jag lyfte upp honom så kunde man känna små istappar i pälsen. Stackars Jackie har troligen blivit påkörd av en bil. Han var tufsig och skrapad och hade blod och olja lite här och var. Han var även jättetrött och stelfrusen. Han verkade dock inte ha något som var brutet. Han kunde gå på alla ben, hade inga större sår eller andra skador. Han ömmade inte speciellt mycket heller så efter att ha konsulterat med veterinär så lindade vi in honom i en handduk och la honom på en värmefilt och gav honom vätskeersättning. Han sov helt utslagen i flera timmar.
 

Nu på kvällen har han ätit lite och druckit och varit uppe och rört sig så vi håller tummarna att han inte har fått några skador som dyker upp senare. Han är verkligen en oturskisse. :,(

Kommentera här: