Skor!!

Ibland drabbas jag av skoabstinens! Vill ha vill ha vill ha!!!

                                     

Onsdag.

Läkarebesök idag. Fick en fin tablettburk utskriven. Läkaren var jättetrevlig! Det är så det ska vara. Tänker aldrig gå till läkare igen i västerås (om jag nu skulle hamna där igen på något vis)
Läkare i västerås = kollar knappt på problemet du har. Tar prover som de inte förklarar vad de ska visa. Ger dig ev. en medecin/salva eller vad du nu får ut som egentligen inte fungerar, men man vet ju inte, det kan ju fungera på dig! Har bara mött en som jag tyckte var trevlig och hon var inte ens läkare utan fick gå till en annan som totalt såga hennes diagnos och skrev en ny själv!  
Läkare i umeå = Lyssnar och diskuterar med dig och andra läkare om ditt problem och är glada och trevliga. Skriver ut medeciner som de vet fungerar, även om de kan ge vissa biverkningar, får visit kort från läkare som man kan ringa till om något skulle förändras osv.

Så jag håller mig till läkarna i Umeå tack så mycket! :P

Måndag

Urs vilken hemsk morgon jag hade! Vaknade kl 7 och undrade varför inte väckarklockan ringt vid halv 7 som den ska. Tog någon minut innan jag kom på att jag inte började förrän klockan 3.
Vaknade igen klockan 9 och fick panik när jag trodde jag försovit mig. Efter någon minut kom jag ju på att jag började sent.
Vaknade igen vid först halv 11, sen vid 12 och precis samma sak hände igen. Panik för att jag trodde jag försovit mig. Urs vad jobbigt!

Kunderna på ICA börjar känna igen mig rätt väl nu. En av stamkunderna kallade mig för "vännen" idag... En gubbe med sliskigt hår :P Men han är ju trevlig i alla fall :P