Luciafirande med minihästarna.

Igår fick småhästarna ett lucia/reklamuppdrag.
 
 
Vi åkte vi till Ystad med reklamlappar för vårat öppet hus den 21 december. Vi hade med oss ca 40 lappar och alla gick åt på mindre än en timme. :)
 
 
Småttingarna var superduktiga! Skrållan har inte varit med på sådanna här uppdrag på flera år så vi visste inte riktigt hur hon skulle reagera men hon skötte sig super. Baby var coollugn som vanligt.
 
 
Sen åkte vi hem igen så att hästarna fick vila. Skrållan var så trött att vi lämnade henne hemma när vi sedan åkte vidare till Ystad med Baby, nu i en ny utstyrsel. :)
När vi tände ljusslingan i manen så blev det värsta discobelysningen i transporten! :P
 
 
Baby tog det hela med samma vanliga lugn. Trotts hög musik, mycket folk, hundar och barn och annat så var hon lugn och glad och social hela tiden.
 
 
Visst är hon underbart söt!
 
 
Resten av stallet tyckte det var mycket spännande med en liten ängel/julgran/tomte som gick omkring i stallet. :P
 
 
Ferro tyckte Baby var skitläskig! Han vågade först inte hälsa på henne men efter lite lirkande så insåg han att det ju bara var Baby. :P
 

SICAB TV!

Sicab är ett enormt PRE arrangemang i Sevilla i Spanien. Den har annordnats varje år sedan 90 talet och under en vecka beträder ca tusen PRE hästar de tre olika show banorna och över 240 000 åskådare passar genom dörrarna. Arrangemanget hushåller med utställingar i alla åldrar, tävlingar i sex olika dicipliner samt en stor mässa under alla dagar.
Det bästa av allt är att det mesta visas live via internet så att även om man inte är på plats så kan man följa stora delar av arrangemanget.
 
Klicka på bilden för att komma till Sicab sidan. :)