Dags för skryyyyt!

Jag hittade en rolig sida! http://tdb.ridsport.se/rider_rankings/search 

Där kan du hitta resultat på hästar och ryttare och dessutom rankningslistor på både hästar och ryttare! Än så länge kan man bara söka på år 2010.

Och såklart så kan man ju som inte låta bli att kolla vart man ligger i rankningslistorna! :D (De är poängbaserade efter hur många placeringar man fått).

Hitills i år är Jag och Ferro det bästa ekipaget på Surf! :D Vi leder både ryttar och hästrankning där alla grenar är ihopslagna, tillsammans med ponny.

Hittils i år är Jag och Ferro det 20.de bästa ekipaget i Västerbotten, där alla grenar är ihopslagna!

Hittils i år är vi det 9.de bästa ekipaget i dressyr i Västerbotten!

Jag är den sjätte rankade dressyrryttaren i Sverige i min ålder!! (24 år)

Jag är den 278 rankade dressyrryttaren i Sverige! Haha!  

Ferro ligger på nummer 403 plats över sverige rankade dressyrhästar och 42 plats över dressyrhästar i sverige som är 12 år!

Yay! Jag måste bara få skryta om sånt för jag blir så glad när jag läser det! Om en vecka ung. är det precis 1 år sedan jag och Ferro gjorde våran första dressyrtävling här uppe i Umeå. Vi startade i Sikeå, en lokal LC och LB.  Och på ett år har vi debuterat Msv B och FEI!!! Hur sjukt är inte det??? Jag kan knappt fatta hur snabbt det har gått! Jag som hade planerat i huvudet att rida LC-LB 2009. Endast LA under hela 2010 och sen möjligen debutera Msv B under 2011. Men den planen gick åt helsike :P

I brist på annat att blogga om...

Någon som saknar vintern...??Just det, det är min stackars bil som står där under all snö.... Och då hade jag ändå kört dit den kvällen innan och kortet är taget på dagen efter. :P

Bloggtorka...

Sorry...

Ferro lyckades trampa på sin vänstra framsko i Måndags så att den böjdes och sömmarna släppte från insidan skon. Ringde direkt till Karin och hon kunde komma redan dagen efter. Kanon! Så hon fick dra loss skon och räta till den och spika fast den igen och gissa vad det gick på?? Nada! Haha! Me likei! :)

Jag jobbar 6 dagars veckor nu + att jag är schemalagd fyra helger i rad, hur det nu gick till?? Men min lön klagar inte i alla fall :P

Ferro flyttar förhoppningsvis tillbaka till Surf nu så fort det går. Höet på röbäck är mögligt och ingen verkar bry sig... Det är nyskördat och blandat med det gammla höet och förmodligen så var det nya höet inte tillräckligt tort nog för att tas in och de verkar inte salta höet heller så det är ju ingen förvåning att möglet kommer på en gång. Så Ferro lever just nu på gräs och lusernhack. Han får lite hö också men bara det som jag sköljt av först. Det hjälper ju inte så mycket men man får bort det värsta dammet i alla fall.