Transportstickers

Djurtransportskylten på min transport börjar bli lite väl sliten så när jag snart ska ta tag i att måla allt så ska den bort och en ny ska placeras dit. Det svåra blir dock att jag behöver en avlång sticker och inte en sån som redan sitter där eftersom balkarna för rampen sitter som ivägen och dem tänker jag då verkligen inte plocka loss!
 
 
Hittade några varningsstickers på Ebay som skulle kunna passa. Frågan är bara vilken och vad det ska stå. Sen undrar jag om man verkligen kan ha en engelsk text här i sverige då hälften knappast vet vad tailgate betyder. :P
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Projekt: Extrem make over a la transport!

Nu har min kära transport i alla fall fått ett sprillans nytt stödhjul. Ett bra sånt med handtaget högt upp så att man aldrig riskerar att skala av sig huden som man annars rätt ofta gör med vanligt, platta handtag.
 
 
Sen skickade Marie på Dynavena lite fina loggor som ska upp på transporten när den börjar bli mer färdig. Just nu hinner vi inte fixa med den eftersom utställningen är så nära men efteråt, när transporten är tvättad och målad så ska de upp. :)
 
 
 

Dagen upptagen.

Upp tidigt. Snygga till i stallet. Åka och ge Nettans hästar mat och vatten för hon är bortrest över helgen och jag passar dem under tiden.
In i duschen och snygga till sig lite för sen fick vi finbesök! Åkte och hämtade Hector Carmona på stationen. Han var intresserad att titta på hästarna så vi visade upp typ allihop. 
 
Först ut kom Campeadora, som inne i hallen var slö som en åsna så vi provade ta ut henne i småhästarnas hage och där fick vi fart så att vi teg om saken. Hon var rätt duktig i alla fall men väldigt... Campeadora aktig. :P
Sen tog vi ut Maravilla. Jag trodde jag skulle få det lite lugnare med henne men nädå. Maran såg något hemskt redan utanför dörren och svävade omkring med svansen rakt upp och frustade som en tjur. Däremot var hon väldigt duktig efter en stund när hon sprungit av sig.
Sen tog vi Heredero. Han är alltid väldigt cool och efter en stund i hallen så tog vi ut honom i stohagen och även där kunde han behålla lugnet och  visa upp sig riktigt fint fast han inte är tränad på länge.
De två nya träningshästarna blev nästa. De sköter sig båda väldigt bra och är båda väldigt snälla.
Lilla Gia blev näst. Och hon är ju bara helt fantastisk! Helt otrolig trav är det på den lilla pluttan! :D
Sen, bara för att han var så ivrig och också ville komma ut så tog vi Ferro. Han fick också visa upp sig lite för Hector och sedan stog vi mest och pratade medans Ferro stog bredvid och myste. :)
 
Sen blev det lunch. Tillbaka till Nettans hästar. Tillbaka hem. Prat och diskussioner med Hector och sedan skjutsa honom tillbaka till stationen vid kl sex.
 
Ferro håller koll på Jacki. :)