Snö snö och åter snö....

Det är slutet på oktober i västerås och det har snöat i över 24 timmar och det ligger snö kvar på marken trots + grader.... ?? Vart är värden påväg??
Ibörjan tyckte jag det var rätt mysigt när jag gick iväg till jobbet men efter så där 10 minuter när skorna var helt genom blöta och det snöade in runt halsen och bilarna kastade upp svallvågor med vatten på trottoaren där jag gick så var det inte så mysigt länge.... Tur att jag hade med mig ombyte till jobbet annars hada jag fått gå naken. :P

Yummi!

Köpte sesongens första julmust! Mums! :D Riktigt mysigt.

Sen så tror jag att jag måste äta mera. Det var inte trevligt i morse ska jag säga, efter att jag sovit typ 18 timmar efter att ha jobbat natt, jag hade så lågt blodsocker att jag fick värdens huvudvärk och händerna skakade och jag mådde illa som satan. Kastade i mig O´boy och makrillmackor och sen åkte en alvedon ned också för att bli av med huvudvärken. Sen efter nån timme mådde jag bra igen :)
Gick och handlade massor av mumsig mat :) Och nu är jag trött igen... :P

Jag har kommit på att Japanska är ju superlätt! Det uttalas typ som svenskan förutom mycket kortare ljud :P Jag tror faktiskt jag kan mer japanska än Spanska, vilket jag läste i tre år :P

Fredag

Det är egentligen rätt konstigt att folk kan hata varandra även om de aldrig har träffats? Som om man ser nån kändis och säger "Å vad jag hatar henne!" Varför då? För att personen i fråga får allt hon pekar på och att det är orättvist? Det är bara att tänka sig själv om man hade miljoners kronor att göra vad man ville med. Hur många skulle egentligen inte betee sig precis som dessa personer som alla hatar gör. Vi skulle lägga ned massor med pengar på våra största intressen vare sig det gäller bilar eller kläder osv. Vi skulle inte slita ut oss på att jobba heller. Så egentligen när man säger att man hatar en kändig så är man säkert bara avundsjuk. Vi vill inte vara den personen men vi vill ha allt som den har.