Utforska nya områden.For ut till Ferro idag innan jobbet. Han hade svettats en del under natten, han hade ju regntäcke på sig för första gången sedan i våras. Det finns inget skydd i hagen och eftersom de står ute på nätterna så kändes det som om han borde ha ett täcke på sig. Men det behövde han tydligen inte eftersom han höll på att svettas bort.

Vi for ut och red en sväng i skogen. Hamnade på fel väg som bara ledde till sommarhagarna. Hittade däremot en jääättefin liten äng som var helt perfekt att rida på! Ung lika stor som en normal ridbana och jämn och fin och kanske bara en dm högt gräs. Så där tränade jag och Ferro lite dressyr. Ferro tyckte det var döjobbigt att behöva lyfta lite extra på benen, så jag tror vi kommer att träna mycket dressyr där i framtiden. :)

I morgon är det Pia träning! Ska se till att Ferro kissar innan så att han inte går och håller sig som förra gången! :P

Nytt hem till hästen.

Idag har Ferro flyttat till sitt nya hem. Han lämnade detta:För detta:Jaja, jag tror inte det finns stall här uppe som har stora vinterhagar. Stallet det blev tillslut verkar i alla fall väldigt bra. Mycket vettigt och trevligt folk verkar stå där, det finns ridbana på gården och de har tydligen väldigt bra ridvägar som hålls plogade på vintern. Obegränsade mängder hö och spån ingår i hyran, alla fodringar samt alla in/utsläpp. Hästarna går ut runt 7 och tas in mellan 8-10 på kvällen. Just nu står de ute på nätterna, de håller på att göra mindre förädringar i stallet vilket gör att det inte går att ha hästarna inne just nu, troligen ska de få flytta in på nätterna nästa vecka.


Det här kommer att bli Ferros box. Jag är lite fundersam över hur luften kommer att bli i boxen med så höga väggar samt inga cirkulationshål på nederdelen. Men de har tydligen väldtigt bra ventilation i stallet så vi får prova och se. (Det är inte mina saker i boxen).Var även iväg en sväng på lantmann och köpte lusern. På rea bordet så hittade jag en knallröd horseware muddtröja som jag äääälskar! Det var dessutom halva priset på 30 % rabatt så jag fick den för typ 100 kr! :D Inte så bra bild, det var så mörkt i hallen. Den rosa kragen är på tröjan som jag hade under jackan.Dessutom fick jag veta att jag vunnit en jättefin jacka från http://camillahastskotare.blogg.se/index.html Yay!! :D