Saker och prylar och grejer!

Jag har nog ett väldigt konstigt sinne för var jag gillar och inte. I ridklädes väg och saker till hästen.

Newmarket fleece jacka
Haha! Jag skulle älska den där!! Ha på mig den varje dag förmodligen! Jag var helt besatt i "golden stripes" täcken när jag var yngre men hade aldrig råd att köpa ett.  
Schockemöhlr charity benlindor
Ge mig ge mig ge mig!!!

Union Jack Saddle Pad
Jättehäftig ju! Vill ha!
Mountain horse Jeanie
Vill ha både vita och demin


Mountain horse Emily polo

Gino

Ferro har fått en ny kompis. Han heter Gino! :D Skitsöt svart häst med stora vita tecken. Jättefin är han och bara ynka fem år. Släppt ihop dem i ridhuset och i början var det såklart full rulle. Ingen vila på maten där inte! Sen rullade dom och nosade på varandra och slet i grimmor osv. Ser ut att kunna komma riktigt bra överrens. Ferro har tyckt det varit jättetråkigt i hagen sedan Salle flyttade. Han står vid grinden och bra skriker och skriker och äter inte en tugga. :(
Hade stallmöte också och flyttade om en del i grupperna. Òm typ en vecka så börjar de gälla och det verkar verkligen bli jättebra. Ferro och Gino och Donna och Melody är i samma grupp. Alla äter hösilage och har ägare som vill att de ska stå ute läääänge. :) Yay! Dessutom ska Ferro och Gina få tillbaka Ferro och Salles gamla hage. Den är mycket större så de får mer plats att hålla till på.


********************************

Jag och Anette var på Allstars i går också. Jag tror det var den mest underligaste blandningen av folk jag någonsin varit med om. Det var gubbar och gummor och grupper med tjejer som alla var likadana klädda, killar som verkligen inte kunde dansa, en Harry Potter kopia, osv. Och en kille som halkade på isen två gånger på samma ställe! Mycket att skratta åt med andra ord :P Men det var fruktansvärt varmt! Rutorna inne på Allstars var alldeles immiga och det rann om dem!

Planerade tävlingar:

(Kursiv = Anmäld     Fet = Viktig tävling)


Luleå Ridklubb 10-11 April

Vännes Ryttarförening 1-2 Maj

Södra Umeå Ryttarförening 30-31 Maj

Sundsvalls Fältrittklubb 18-20 Juni

Umeå Ryttarförening 2-4 Juli

Vännes Ryttarförening 9-11 Juli

Örnsköldsviksortens Ryttarklubb 21-22 Augusti

Piteå Ridklubb 4-5 September

Södra Umeå Ryttarförening 18-19 September

Skellefteå Ridklubb 9-10 Oktober

Umeå Ryttarförening 23-24 Oktober