Nytt på hemsidan!

Nu har det uppdaterats på Srf Västerbottens hemsida ang. divisionerna osv. Jag har väntat ivrigt! :D

Reglerna säger att ryttare får under innehavande år inte ha startat i högre division än den de ska vara med i. Om jag förstår det rätt så får man ex. vara med i Div 2 på våren och Div 1 till hösten, för då har jag ju inte startat en högre division det året på våren. Om någon förstår hur jag menar? :P Då är det bäst att de andra storhäst ekipagen börjar komma igång för vad jag vet så har Surf bara två ekipage som kvalat till Msv B. Jag och Jessika. Så vi saknar en tredje ryttare för att få ihop ett Div 1 lag. Du måste snabba på med hästköpet nu Matilda! :P

Sen blev jag glad över att Dressyrchampionatet fick med Msv C och att det inte togs bort bara för att benämningen ändrades. Som förra året när Msv C.2 togs bort men inte La.6 fast den då också är egentligen en Msv C.1. Fast det hette ju inte så då. Så då kan jag och Ferro förhoppningsvis samla poäng där också. :)

Min galna ponny! :)

 

Önskelista.

Tips till family and friends. Man ska börja i tid. :P Jag fyller år den 16 mars.

Hårnät.
Svart med bling! Typ en sån här. Finns överallt där de säljer hästprylar typ och kostar kanske 50 kr.Ridhandskar.
Vita i läder. Jag brukar ha M i storlek på handskar. Helst inga ränder i andra färger utan de ska vara helt vita. Kostar runt 100-300 kr beroende på vart man köper dom.


Plastrong.
Jag vill gärna ha en plastrong från http://www.equidesign.dinstudio.se/gallery_7.html En vit med bling. Med fluff. :P De verkar kosta runt 200 kr.Virusprogram.
Det jag har på min dator har gått ut. Skulle behöva ett nytt... :)

Pengar i TDB.
Alltså i tävlingsdatabasen. Pengarna där kan användas till licens eller anmälningsavgifter. Tro mig... Välbehövda pengar! Man sätter in pengar dit på samma sätt som man betalar en räkning. (Mamma, du kan tipsa farmor och farfar om detta! :P )
201-9610
1896324561

Söndag

Idag var det seriedressyr på Surf. Jag och Ferro var inte med. Delvis på grund av att han är otroligt ur form, han har det besvärligt med hostan som spökar nu när vädret skiftar hela tiden och sen så kändes det lite fel att kräva saker efter att ha utfört både vaccinering, tandkoll och chipmärkning för mindre än en vecka sedan. Han behöver vila lite och om hostan inte går ned så får han äta slemlösande ett tag.
Jag är dock på ett vis glad över att jag bestämt mig innan för att inte vara med eftersom de i absolut sista sekunden bytte dressyrdommare. Många var besvikna då Pia som egentligen skulle dömma är otroligt populär.
Jag var i alla fall där och hjälpte till i alla fall. Stod mest i cafeterian. Trevligt med folk som kommer förbi och pratar. :)

Nu ska jag ta ett bad och få upp värmen i kroppen innan det är dags att dra till jobbet. Tjing!