Torsdag

Hoppträning igår. Var så förbastat trött att jag inte orkade ladda upp några bilder men här kommer dom!Blev inte så många bra bilder den här gången :P

Försten rinde Rebecka och sa att det finns en stallplats ledig på Surf.. NU :P Så nu ska jag bara bestämma vilket datum jag ska flytta dit, vilket inte lär vara så långt borta. Det är så svårt att träna Ferro rätt utan en ridbana innom rimligt avstånd. Han behöver mycke icke-ridning arbete för att få bra ryggmuskler.
Men hjälp, vi mötte en anna tjej under hoppträningen. Hon tittade på Ferro och sa "Så det där är den där dressyrhästen?" När jag frågade vart hon hört talas om oss så sa hon att Rebecka skrytit om honom. "Du ska bara veta vilket rykte du har att leva upp till!" Hjälp!!! :O Fast hon sa det ju såklart med glitter i ögat. :P  

Måndag

Äntligen lite sol! :D

Dressyrträning idag. Ferro var asjobbig hela vägen dit och hem. Han gick och kastade sig hej vilt och slog så våldsamt med huvudet att tyglarna for över på fel sida TVÅ gånger! :O Han var jätteirriterad på alla inskter som flög omkring, där av hans underliga beteende. Under själva träningen gick det bättre, men han fick fortfarande ryck då han började slänga med huvudet och ruska på sig.
Men annars gick det ganska bra. Vi har fortfarande problem med takten och han är ju så ojämn i vänster varv men det känns endå som att det går väldigt fort framåt och vi har egentligen inte problem med så mycket. Det krävs lite förklaring av Rebecka och några provgånger men sen sitter det ganska bra.

I morgon är det premiärturen för Anette och Ferro. Hoppas ni överlever! :P Använd mycket flygmedel!!

Tävlingshästskötare sökes

Till den 2.a augusti åker vi till Sikeå, Robertsfors för att tävla. Och mamma ska med men jag skulle behöva ännu en hjälpreda :P Tänk på tidig morgon! Första start kl 9, måste vara där MINST 1 timme i förväg och en timmes körtid + lite till med tanke på att man kör md transport. Så vi måste åka typ 6 och då vara i stallet ungefär vid 5. Hua!

Någon som känner sig manad? :P