Tävlingssugen!!!

Jag vill tävla nu ju!! Jag har abstinens! :P Det ska bli så kul!

Proppen för Övikstävlingen har kommit upp nu, och jag måste bara få tipsa folk; Anmäl er snabbt! Det är en kombinerad ponny och häst tävling, boxarna kommer att gå åt som smör i solsken. Dessutom har de gjort alla klasser under Msv nivå lokala, vilket göra att jag inte kan byta ut en Msv B klass mot en LA. Jag och Ferro får ju inte tävla lokala klasser något mer. Så det verkar som om det blir en debut i Msv.B5 i övik. Hade egentligen inte tänkt starta NM.et men det verkar bli så i alla fall. :)


En bild från förra årets övik tävling. Det gick bra för oss då. Tre placeringar, en av varje. :) Hoppas på samma flyt i år igen.

Ferro på bete!

Igår åkte Ferro från Surf ut till sitt nya bete. Han fick gå i en lite mindre hage tillsammans med en nordis som heter Joje och kolla läget lite första natten. Ferro tyckte det var jättespännande och sprang omkring och sparkade bakut och försökte få Joje att leka med honom, vilket inte gick så bra. :P
 


Så i morse så var Ferro något trött när jag åkte dit. Han såg helt slut ut efter första natten ute, bland alla insekter. :P Men han skulle ändå släppas i den stora flocken i den stora hagen! :D Det första som hände var att Ferro slet sig från mig när jag skulle leda in honom i hagen. De andra hästarna blev lite för påträngande och Ferro kunde inte stå kvar så han sprang iväg en bit. Men där stannade han i alla fall så att jag kunde få fatt på honom och ta av grimman och grimskaftet som hängde med.
Ihopsläppet gick i alla fall extremt odramatiskt till. Det mest spännande som hände var att de skrek lite åt varandra men annars var det väldigt lugnt. Ferro sprang runt lite för att se om någon hängde med men det gjorde inte de andra så då gav han upp och utforskade hagen istället.Det såg väldigt lustigt ut när Ferro skulle utforska hagen. Ferro gick först och alla andra gick på ett led efter honom. :P