Grishäst!!

Ferro är ganska duktig på att hålla rent i boxen. Han packar spånet jättemycket så ofta är det bara att skrapa bort det smutsiga som ligger löst ovanpå och vips så är det rent igen. Men så finns det vissa dagar då jag tror han straffar mig för något!
Han går säkert runt i boxen hela natten och hånflinar över allt jobb han utsätter mig för! Säkert är det en protest för när höet inte duger. Han är kräsen när det gäller hö. Så när han tycker att det som serverats är skräp så drar han ut det över heeeela boxen, rör runt det i all skit och spån tills det inte finns ett enda rent hörn i hela boxen... Suck... Så det är bara att börja skotta...

Klippning!

Idag var det klippning för Ferro och Salle. Salle skötte sig som en prins och rörde inte en muskel, förutom när jag skulle raka nära huvudet. Då tyckte han det var läskigt och ville helst gömma sig. Ferro tyckte först det var skithemskt och stod och fnös och trampade runt bara jag startade maskinen. Sen tyckte han att det kitlades något fruktansvärt att klippa magen och sidorna så då drog han in magen så mycket han kunde och klev undan. Som tur va så skulle han bara filtklippas så det tog bara ca en timme. Och det är sån tur att hans hud är samma färg som hans päls så har jag missat någon bit så syns det nästan inte alls, speciellt då på halsen där det inte gick att klippa nära huvudet för att han fånade sig så. Men nu är det gjort i alla fall. :)

***************************'''''

Hälsade på Anette och hundarna ikväll. Vi såg Twilight. :P Vem kan klandra oss? Haha! Den är ju så bra! :D

Vilde FerroVildhästen Ferro i ridhuset. :D Blev väldigt mörkt men jag hoppas det går att se något i alla fall :)