Fortis et Liber

http://fortisetliber.se/

Har ni sett deras saker?? 

Jag undrar vad folk skulle säga om detta schabrak som tävlingsschabrak?? Haha!


Jag HATAR att ha en XFull häst!! Kolla in denna ubersnygga grimma som såklart bara finns i Full. :,( Tårar!!
 

Ferro är hopplös!

Som jag skrev så visste jag inte vad jag skulle göra med Ferros vattenhink eftersom han bajsar i den. Så jag provade att hänga upp den på boxväggen. Vattenkopparna verkar inte frysa längre så då gör det ju inget om vattnet i hinken tar slut, han har alltid i vattenkoppen.

MEN! Då har hästkräket kommit på hur man tar loss hinken från handtaget! Sen när hinken är på maken så vad gör han?? Jo han skiter i hinken!

Så då provade jag att dra ett hösnöre runt hela hinken och sedan fästa i handtaget. Så att om handtaget lossnade så skulle hinken ändå hänga kvar i sin öggla. Men då har Ferro kommit på att om man sparkar på hinken underifrån så hoppar hinken loss. Och sen bajsar han i den... Hästkräk!!

Eld

Finns det något som är mer hypnitiserande än eld? Jag kan sitta och stirra på ett ljus eller in i brasan i säkert en minut utan att blinka. Sen har jag svårt att låta bli ljus. Om det har brunnit ned lite så måste jag trycka in kanterna på ljuset!En gång satt jag och stirrade in i ett ljus tills min ingifta faster utbrister "Men Jeanette! vad gör du??" Hon såg nästan rädd ut. Jag tittade upp och förklarade att jag bara tittade på ljuset. Två sekunder senare stirrade jag på ljuset igen och hon utbrister "Men sluta! Du ser ju helt galen ut!!" Haha!