Förkyld!

JAg trodde jag hade blivit alergiskt mot pollen när jag helt plötsligt fick nästäppa och snuva så fort jag klev ut genom dörren. DOm har varnat för skyhöga mängder björkpollen här.
Men nu har jag feber, hosta, en ömmande hals och näsa som rinner alt. blir igentäppt. Jättekul... Det är så himla svårt att sova när jag inte kan andas igenom näsan.
Trodde att om det var pollen att jag kunde jobba i alla fall men när febern kom så var det ingen bra ide....

Ont!

Jag fattar det inte! Varför har jag så ont i armen?? Det är ju nästan ett år sedan jag fick borrelia och jag har ätit TRE olika medeciner för det och det gör fortfarande ont! Och det värsta är ju att det sprider sig och blir värre! Först var det bara i armbågen och det gjorde bara ont om jag skulle lyfta något. Sen så gjorde det ont varje kväll och jag kunde inte böja armbågen efter jag sovit, den var som helt bortdomnad.
Och nu sitter det i axeln... :S precis samma sak som det började med i armbågen. Först bara när jag lyfte men nu gör det ont varje kväll och jag kan inte lyfta armen när jag sovit. Det känns ungefär som om när man sovit på den och stoppat blodflödet.
Oah jag kan inte ha överansträngt mig eftersom det är vänster arm och jag har ju inte gjort något speciellt anstränande.... Jag antar att jag får gå tillbaka till läkaren för att få en FJÄRDE medecin... :S

Tjohoo!!

Ferro verkar ha kommit ur sin svacka nu! :D Han var sååå pigg och glad i går när jag red att det var helt fantastiskt! Men det märks att konditionen inte är den samma för han orkade inte ens galoppera EN vända på åkern utan att börja flåsa. Vanligen så kör vi minst två varv, alltså 4 vändor på ett vanligt pass.
Hoppas det håller i sig!

Och nu är det exakt 16 dagar kvar tills jag åker till NEW YORK!! :D Weehoo!! Vi hade möte på jobbet idag om resan och jag blir bara mer och mer rastlös! Men Allex som är flygskraj är mer "ånej, snart så ska vi åka!" Hon kommer väll att supa sig full för att klara av resan :P