Utvärdering Surf.Dåså, nu ska här utvärderas. :P

De använde Equipe för ryttarmeddelanden och startlistor vilket är mycket praktiskt. Lite otydligt dock vart ryttarmedelandet var i början innan de döpte om dokumentet, om man ska vara petig. Parkeringsvakterna tog emot oss med klara instruktioner om parkering och uppvisade av vaccinationsintyg så jag var faktiskt aldrig i sekretariatet. Arrangörerna har en bredvåda på utsidan av sekretariatet där protokollen lämnas ut och en stor anslagstavla med start och resultatlistor samt pågående ställning i klasserna.
Rapportering av resultat kom snabbt ut och vad jag märkte av så flöt dagarna på som de skulle, med fasta starttider och allt. 
Vid uppstallningen skulle det ha underlättat med en lista på nätet vart man skulle stå någonstans. Det finns två olika stall och några sprang omkring och letade vart de skulle stå så en lista hade varit bra. Det var stopp i avloppet i spolspiltan vilket inte fixades på hela helgen trotts tillsägningar vilket var lite snopet. Inte så kul att stå i tjugo cm djupt vatten bara för att kunna spola av hästen.
Cafeterian hade dagens lunch för en vettig peng vilket är ett stort plus. 
Det enda som var ett väldigt stort minus under helgen var själva tävlingsbanan som var stenhård. Den var väldigt fint sladdad men man undrade när de grovharvade senast...  
Sen har Surf alltid problem med att högtalarna inte hörs så bra till framridningen. Man måste stå stilla längst mot staketet för att höra någonting och det är inte alltid så lätt när man är själv på tävling att förstå när man ska in på banan när man inte hör speakern.
Annars lyckades Surf mycket bra med sin tävling. Inga krongligheter vad jag upplevde och det var i allmänt mycket bra stämning med glada funktionärer och publik och tävlande. :)
1 Kerstin:

skriven

Lät ju bra i det stora hela. :)

2 Matilda:

skriven

Jeanette skulle inte du kunna utvärdera BR-tränset du köpte från Tophorse? Sitter och funderar på om det är värt att köpa ett kandar av samma märke, eller om jag ska köpa ett dyrare alternativ... Hur är kvalitén, är den bättre eller likvärdig Hööks-tränes?Hade varit übersnällt! :)

Kommentera här: