Lite uppdatering...

Igår tränade jag och Ferro för Ida igen. Ferro kändes bättre den här gången. Inte lika... spänd. :P Förra gången vi tränade så fick Ferro nån knäpp i skallen och var rädd för typ allt. Han pallnitade när han såg en skugga på marken! Och i slutet när vi skulle öva galoppombyten så blev det kajko hela tiden. Så det var lite revach i går och som tur va så gick det hela mycket bättre! Ferro kändes lugnare och var lättare att kontrollera. Bytena till vänster, inga problem. Bytena till höger... Lite orena tills jag klämde till med sporren lite hårt så att Ferro flög upp i luften. Men bytet blev rent :P 

Idag blev det vila på grund av tidsbrist. Middag med the family på Invito. Supergod mat! :D Sen for vi och bowlade. Och jag vann båda omgångarna! Yay! 132 p i första set och 121 i andra. :) Inte illa va för en som inte bowlat på typ år och dar! 

I morgon ska jag rida runt lite på tävlingsbanorna så att Ferro får känna på dem lite. Han verkar annars trivas bra på hippo. Han tycker inte om hagarna som är typ infekterade av mygg och knott men han är lugn och skriker inte i stallet eller så. :)