Nu är det officiellt!

I natt går jag och Ferro ifrån detta:  Till detta:Vi lämnar alltså SURF och joinar URF istället. Anledningarna är många.
Jag har aldrig haft samma band till SURF som många andra som rider och tävlar för den klubben har. Jag tävlade för SURF under min mycket korta karriär som ponnyhoppryttare som jag knappt mins någonting av. Efter det blev jag medlem i URF eftersom jag började gymnasiet där och stannade på URF i fem år. Sen flyttade jag till Västerås och var klubblös i några år. Blev medlem igen på URF 2009 men bytte som sagt klubb under hösten eftersom jag fick erbjudandet att rida i Div 2 laget för SURF.
Surf har fungerat jättebra för mig och Ferro under våran karriärstart på dressyrbanan. Vi hade i början tillgång till bra tränare för den nivån vi befann oss på och det fanns peppande klubbkambrater med på tävlingarna.
Men allt eftersom vi avancerade i klasserna så var vi tillslut ensamma, utan klubbkompisar. Det har bara varit jag och Ferro på Msv B nivå 2011. Vi har varit iväg på tävlingar där det helt saknades startande från Surf över huvudtaget. Det är ganska tråkigt och lite ensamt.
Sen har stämningen runt oss förändrats under åren. Förut var folk glada om det hade gått bra för oss, men innan jag flyttade Ferro från Surf så fick jag höra att jag startade för låga klasser, var rosettjagare osv samtidigt som de ifrågasatte mina målsättningar som orealistiska för så bra var vi ju inte att vi skulle klara oss i de högre klasserna... Och kommentarerna kommer från folk som inte tävlar över huvud taget. Det är lätt att säga att man inte ska bry sig om skitsnack och jag är egentligen inte den som tar åt mig. Men då känner jag rätt starkt att vill de inte ha mig på Surf så fine, jag är mer än nöjd över mitt beslut att byta förening.
Jag hade hoppats på att ändå kunna använda Surf anläggningen för att träna eftersom Hippo ligger en bra bit bort från Ferros hem, men eftersom de inte verkar ha några planer på att ändra kostnaderna/vilkoren för anläggningskortet så verkar det som det blir ett clean break istället.