Hästens år!

2014 är hästens år!

Ett hektiskt år med full sysselsättning, få strejker och stabilitet på arbetsmarknaden. Året skiljer sig i hög grad från det tidigare. Nu finns inte längre tid för meditation och eftertanke. Det spirituella ersätts av djärva satsningar och hårt arbete. Hela året präglas av en anda av elegans och oberoende. För även om Hästen allmänt beundras för sin flit, kan han också konsten att njuta av sin fritid, något som bland annat resulterar i många stora sporthändelser med nya stjärnor, vilka sätter länge bestående rekord.
 
 
 
Många nya projekt startas i optimistisk anda under året och stämningen är i allmänhet god. Naturligtvis måste vi räkna med ett och annat bakslag, och till och med allvarliga konflikter, men de är av övergående natur. Hur blodiga dessa sammandrabbningar än är, rinner de ändå snabbt ut i sanden, ibland på några veckor, andra gånger på ett par dagar eller till och med inom några timmar. Dock är krig, hungersnöd och farsoter inte lika lindriga under Eldhästens år, som uppträder med sextioårs intervaller. Kineserna tror att det som händer under dessa år - både på gott och ont - är intensivare och får större genomslagskraft än under andra normala år.
 
 
 

Kärleken slår till hårt och snabbt under detta år. Och kärleken måste få ha sin frihet. Det ligger förväntan i luften under hela året och löftena om en bättre och ljusare framtid är många.

Under Hästens år har vi alla lättare att anpassa oss till omständigheterna och framåtskridandet sker inte genom timmar av djup begrundan, utan genom att ta chanser. Och var inte rädd för att lyssna på råd. För minns att det bästa råd du kan få kommer direkt ur Hästens mun, det vill säga från en säker och pålitlig källa.

 
 
Om du vill läsa mer om hur hästens år påverkar din som personlighet eller om du är född i hästens år så gå in på den här sidan. http://www.monika.nu/horoskop/  Mycket intressant sida! :D
 
1 Thea Lundberg:

skriven

SV; Hej! Hade ingen kedja.. Ja, han är väldigt stark i hoppningen. och det leder till att han drar iväg, gapar och blir flack. Tack för kommentaren! :)

Super fin blogg! :)
Kram

2 Kerstin:

skriven

Oj så du har blivit skåning och sköter/rider så fina hästar som P.R.E!! Bra jobbat!! Ha ha!!
Mkt intressant år verkar det som, hästens år. Många har sagt till mig att 2014 är året då man nystartar, påbörjar osv och det stämmer ju med vad man läser här.

Svar: Japp, bott här sedan ett år tillbaka nu. :) Och just nu så är vi fullt upptagna med att planera och förbereda utställningar och tävlingar så än så länge verkar det som att det blir en spännande vår i alla fall. :)
Jeanette

Kommentera här: