Luciafirande med minihästarna.

Igår fick småhästarna ett lucia/reklamuppdrag.
 
 
Vi åkte vi till Ystad med reklamlappar för vårat öppet hus den 21 december. Vi hade med oss ca 40 lappar och alla gick åt på mindre än en timme. :)
 
 
Småttingarna var superduktiga! Skrållan har inte varit med på sådanna här uppdrag på flera år så vi visste inte riktigt hur hon skulle reagera men hon skötte sig super. Baby var coollugn som vanligt.
 
 
Sen åkte vi hem igen så att hästarna fick vila. Skrållan var så trött att vi lämnade henne hemma när vi sedan åkte vidare till Ystad med Baby, nu i en ny utstyrsel. :)
När vi tände ljusslingan i manen så blev det värsta discobelysningen i transporten! :P
 
 
Baby tog det hela med samma vanliga lugn. Trotts hög musik, mycket folk, hundar och barn och annat så var hon lugn och glad och social hela tiden.
 
 
Visst är hon underbart söt!
 
 
Resten av stallet tyckte det var mycket spännande med en liten ängel/julgran/tomte som gick omkring i stallet. :P
 
 
Ferro tyckte Baby var skitläskig! Han vågade först inte hälsa på henne men efter lite lirkande så insåg han att det ju bara var Baby. :P
 
1 Malin:

skriven

Har du slutat att träna Ferro? Eller är han skadad? Länge sedan du hade någon uppdat om honom :)

Svar: Han är frisk nu men har dragits med onda bakknän under sommaren och eftersom han varit avställd sedan Januari så tar igångsättningen lång tid. :) Jag ska bli bättre på att uppdatera om honom. :)
Jeanette

2 Hanna Högberg:

skriven

Hej! Jag bara undrar om du skulle vilja ha en ny header? Jag har nyligen börjat och vill gärna öva på att göra till andra än mig själv, med deras önskemål och sådär. Du behöver bara mejla bilden/bilderna och om du har några speciella färger du vill ha på den. Även om det ska vara någon text, t.ex namn eller något citat. :)
Mvh Hanna

Kommentera här: